Atletische onthullingen door Jef


Een sport die minder aandacht krijgt en toch evenveel aandacht verdiend is de atletieksport.
We kennen ieder jaar de Nacht van de atletiek op De Veen.
Een evenement dat altijd veel volk over de vloer krijgt. Ook een sport die minder aandacht krijgt, minder in het daglicht wordt geplaatst zeker hier in Heusden-Zolder.

Maar vanaf nu gaat daar verandering in komen.
Mijn rubriek zal gaan over “ atletische onthullingen door Jef”.
De titel verraadt al een gedeelte waarover het zal gaan. Ik ga proberen op regelmatige tijdstippen een fotoreportage en of een interview te plaatsen in deze rubriek. De interviews kunnen gaan over trainers en sporters zelf. Of iemand die een glansprestatie heeft geleverd.. Maar momenteel ligt het leven even stil door je weet wel het coronavirus.

Dit virus heeft er voor gezorgd dat het volledige sportleven op zijn gat ligt. Geen sport van welke aard dan ook. Geen trainingen tenzij je er individueel aan werkt, dit is nog een optie om je conditie een beetje op pijl te houden. Dus sporters van AVT HeusdenZolder en Meylandt AC Atletiekclub  kunnen jullie binnenkort verwachten met mijn fototoestel en notitieboek in aanslag.
Wil je eens in de picture geplaatst worden, dan kan je me altijd een mailtje sturen op joseph@nieuwsheudenzolder.be  Vele groeten en tot één van de volgende dagen Jef