vrijdag 10 mei 2024

“OPEN AIR MOTORCYCLE FESTIVAL” 10 - 11 mei


Tijdens de voorbije donkere maanden hebben wij van Solo Riders de handen uit de mouwen gestoken met het voorbereiden van de festiviteit “OPEN AIR MOTORCYCLE FESTIVAL”. Na het groot succes van vorig jaar willen we dit jaar een groter doelgroep bereiken. Daarom richten we ons tijdens de volgende editie op alle enthousiastelingen van motoren op twee wielen richten! Het terrein zal dan weer opnieuw omgetoverd worden tot een festival met DJ-performance, foodtrucks, exclusieve motoren, kinderanimatie, … . Daarnaast zijn er ook standjes van verschillende motorverenigingen en verkopers.
Via deze weg willen we u, uw gezin, vereniging of club graag uitnodigen voor dit tweedaagse evenement.     
 Wanneer? Vrijdag 10 mei vanaf 16 u en zaterdag 11 mei 2024
 Waar? Valentinusstraat 61, 3550 Heusden-Zolder
 Inkom? €15, kinderen onder 12j gratis
 Contact: soloridersbelgium@gmail.com
 Gratis parking
 Mogelijkheid voor ontbijt tegen betaling.

Om het festivalgevoel nog groter te maken bieden we de mogelijkheid om onze gasten gratis te laten kamperen* op het afgesloten terrein van maar liefst 7000m². Dit kan op vrijdag 10 mei vanaf 9.00 uur zowel in tenten, caravans of mobilhomes. Is er interesse om gratis een standplaats te reserveren om bijvoorbeeld je vereniging te promoten, het tentoonstellen van exclusieve motoren of het opstellen van een stand voor commerciële doeleinden dan kan dat uiteraard ook! We bieden ook de mogelijkheid om voor groepen een afgebakende oppervlakte te reserveren voor het parkeren van hun voertuigen. Om praktische redenen vragen we graag om ons hier op voorhand over te informeren via mail.

Het bestuur, de leden en de vrijwilligers van Solo Riders kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen en er samen weer een onvergetelijke festiviteit van te maken.