woensdag 22 mei 2024

CVO De Verdieping nodigt je uit voor jaarlijks schoolfeest #2425

Nu de lente volop in het land is dendert het volwassenenonderwijs op volle kracht richting de zomervakantie, maar ook daarin is CVO De Verdieping een tikkeltje eigenwijs. Wij zetten immers in juni eerst nog met de nodige trots onze deuren open voor een heus schoolfeest, het uitgelezen moment om het afgelopen schooljaar samen met onze cursisten en met jou te vieren.

De naam #2425 is een knipoog naar de visie die we als school voor ogen hebben: een stap vooruit denken, om nieuwe wegen te verkennen die de eigenheid van CVO De Verdieping combineren met frisse, vooruitstrevende ideeën, cursussen en workshops. Dit feest is het startschot van een nieuw schooljaar waarin we samen grenzen verleggen.

Zet zondag 2 juni van 14 tot 18 uur in je agenda en kom langs en maak als eerste kennis met de nieuwe cursussen en workshops die in september van start gaan. #2425 is jouw VIP-ticket om te ontdekken, te vragen, en te dromen over alles wat je nog wilt leren. Tijdens het schoolfeest openen we ook voor het eerst de deuren van ons gloednieuwe open leercentrum ‘Schakels’. Hier versterken leren en technologie elkaar om levenslang leren nog toegankelijker te maken. Ontmoet er de mensen die je helpen jouw leerdoelen te bereiken: onze traject-, taal- en digicoaches staan klaar om je te begeleiden.

#2425 is ook het moment om stil te staan bij wat we samen hebben bereikt. Een gezellig moment om onze gemeenschappelijke successen te vieren, en om er kennis te maken met een team dat elk jaar opnieuw het onderste uit de kan haalt om voor jou een omgeving te creëren waar jouw doelen werkelijkheid worden.

Ook jij, je familie en vrienden mogen niet ontbreken op deze bijzondere middag. #2425 is immers een dag om te markeren, te herinneren en vooruit te kijken. Tot dan! INFO
CVO De Verdieping - 011 53 87 33
cvodeverdieping.be
onthaal@cvodeverdieping.be