dinsdag 28 mei 2024

Academie Uitnodiging expo Eindejaarswerken

Het schooljaar loopt ook in de academie op z’n einde, en daarbij komt voor sommige leerlingen het moment van afstuderen. Met hun blik gefocust op de eindmeet zijn onze laatstejaars van de 4de graad en de specialisatieopleidingen nog druk in de weer met afwerken en presenteren. Intussen zorgen wij ervoor dat dat afstuderen ook met de nodige toeters en bellen zal gebeuren. Jaar na jaar blijven volharden in een opleiding om vervolgens nu verdiend te eindigen met taart én kers: een proclamatieplechtigheid én de daarbij horende afstudeertentoonstelling!

Iedereen, hartelijk welkom voor de officiële opening van de tentoonstelling Eindejaarswerken en de diploma-uitreiking op zondag 9 juni 2024 om 19u00 in de schouwburg van CC MUZE (ingang via ZLDR Luchtfabriek). Achteraf wordt u een receptie aangeboden in ZLDR Luchtfabriek waar u dan ook de expo van onze afstudeerders schooljaar 2023-2024 kan bezichtigen.

De tentoonstelling valt verder nog te bezoeken in ZLDR Luchtfabriek tot 23 juni, van maandag tot zondag van 9u00 tot 17u00. Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder.