woensdag 24 april 2024

Vier samen Dag van de Buren

‘Dag van de Buren’ vindt dit jaar plaats van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni. Deze bijzondere dag willen we graag vieren, want een goede buur(t) is beter dan een verre vriend. Wil jij graag deelnemen? Jij en je buren nodigen elkaar uit om even gezellig bij te praten. Op de oprit, in de hal van het appartement, op een pleintje of op een bankje langs de straat… Wij zorgen voor een startersbox om extra sfeer te creĆ«ren.

Registreer ten laatste op 26 mei je straat of buurt via www.heusden-zolder.be en haal je startersbox af in dienstencentrum De Zandloper op woensdag 29 mei. Lukt het je niet online? Reserveer je box dan telefonisch via 011 80 80 80.

Maar er is meer!
Laat je buurt weten dat jullie meedoen aan de ‘Dag van de Buren’. Haal daarvoor een of meerdere raamstickers of tuinbordjes af aan het onthaal van het gemeentehuis, de bib, dienstencentrum De Zandloper of Kameleon Huis van het Kind. Plaats het bord of de sticker zichtbaar aan je woning en laat zien dat je buren altijd welkom zijn.

En dat is nog niet alles…
Omdat we het zo fijn vinden dat je samenkomt met je buurt valt er nog een overheerlijke prijs te winnen! Maak samen een leuke foto en stuur hem naar welzijn@heusden zolder.be. Doe dit ten laatste op 9 juni en wie weet winnen jullie nog een heerlijk bezoekje van de ijskar ter waarde van 150 euro!
Begint het te kriebelen en wil je graag jouw buren samenbrengen?
Prik alvast een moment in het weekend van 31 mei en geniet extra van je fijne buurt!