zondag 7 april 2024

MUSTANG-FEVER op 13-14 april


Dank aan Frederique Jamart voor deze archieffoto's
Kom naar het grootste Mustang-evenement! Geniet samen van honderden Mustangs en onze prachtige showroom met duizenden miniatuur Mustangs. Neem een praatje met Mustang-expert Adelbert, Nick of Olivier van Team Mustang Garage en ontmoet andere Mustang-fans. Een weekend helemaal gewijd aan de Mustang! Gratis toegang voor eigenaren en bezoekers van Mustang. Kom je met ons mee vieren?
60 jaar mustang
60 jaar snelle auto
50 jaar Mustang II
Mustangs met speciaal ontwerp
Zaterdag: tourrit met motoren (16:00)
Live muziek, eten en drinken
Grootste Mustang-modelcollectie (+10.000)

Waarom Mustang Fever bijwonen?
Als je een passie hebt voor Mustangs, Mustang Koorts is de plek waar je moet zijn! Bezoek Mustang Fever gratis. Wees verbaasd over alle Mustangs die in meerdere kleuren en van elk jaar in de rij staan. Geniet van lekkere foodtrucks terwijl je luistert naar live authentieke Amerikaanse muziek. Neem een kijkje met onze Mustang-experts en ontmoet andere Mustang-fans. Neem een kijkje in alle Mustang merchandise en miniatuur auto's of bewonder Adelbert's uitgebreide collectie in de showroom! Bezoek de geweldige Mustang showroom waar je Mustangs en vele miniatuur Mustangs kunt bewonderen. Zien we je dit jaar bij Mustang Fever? Gratis toegang en veel plezier gegarandeerd!

Wie kan er aanwezig zijn?
Iedereen die van een fijn weekend houdt is welkom! Het is een evenement dat je zal verbazen met zijn charme en karakter. Het grootste deel van het evenement is buiten op straat, dus het is ook gemakkelijk bereikbaar met een kinderwagen of rolstoel. Kom en ga wanneer je maar wilt tijdens de openingstijden.

ALLE INFO VIA DE WEBSITE KLIK HIER
kom zaterdag 13 en zondag 14 april naar MUSTANG -FEVER en geniet van een totaal spektakel
MUSTANG-FEVER  Schaapsweg te 3550 Heusden-Zolder