zondag 28 april 2024

HIGHWAY PARTY op de Ubbelvelden in Boekt


Een fantastisch evenement georganiseerd door Chiro Boekt is de "" De Highway Party  "" op vrijdagavond 3 mei  en duurd tot zaterdag 04 mei omstreesk 04 uur. Dit belooft een geweldige tijd te worden, met plezier voor zowel jong als oud.

De Kinderfuif tussen 17:00 en 20:00 uur lijkt perfect om de jongste Chiroleden te vermaken met veel dansen op de beats van getalenteerde DJ's. Het is geweldig om te zien dat ook ouders worden aangemoedigd om deel te nemen aan de festiviteiten tijdens  HIGHWAY KIDS PARTY.

Daarnaast belooft de Happy Ballon Hour tussen 21:00 en 22:00 uur een leuke opmaat te zijn voor de grote fuif met verschillende DJ's zoals  Fester B, Cycle, Louis XIV, Djapé, Boys on Dek, Torque, waaronder de hoofdact Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx.  tijdens de  HIGHWAY PARTY. Met een grote lichtshow en geweldige muziek  dat samen de sfeer zeker tot grote hoogten zal brengen.

Het is ook geweldig om te horen dat er een gratis fuifbus beschikbaar is voor degenen die misschien iets te diep in het glaasje hebben gekeken en veilig thuis willen komen. Dit toont echt verantwoordelijkheid en zorg voor het welzijn van alle feestgangers.
Al met al lijkt het alsof de Highway Party een evenement wordt dat niemand wil missen. Veel plezier en geniet van de festiviteiten!