dinsdag 12 maart 2024

STRAKS IS ER DE UITNODIGING eerste editie van de week van de Textielverzorging


12 Maart 2024 Mireille nv.
Dit jaar organiseert FBT (Federatie van de Belgische textielverzorging) samen met andere Europese federaties de actie « Week van de Textielverzorging » . De wasserij Mireille, gelegen te P.Paquaylaan 186, 3550 Heusden-Zolder, neemt deel op dinsdag 12 maart 2024 met een duidelijk doel: AANWERVEN.

Een evenement dat georganiseerd wordt in heel België
« Week van de textielverzorging » is een internationale actie waarbij alle wasserijen die lid zijn van FBT in België hun deuren openen voor sollicitanten. Het doel van deze eerste editie is om zoveel mogelijk potentiële kandidaten aan te trekken die op zoek zijn naar een duurzame en interessante job op lange termijn. In totaal zullen 19 wasserijen in België deelnemen aan het evenement.

Een uitgelezen kans voor werkzoekenden
Industriële wasserijen bieden een breed scala aan banen en zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent, vooral nu het zomerseizoen nadert - een drukke periode voor de sector. Dit is een kans voor mensen die willen werken om meer te weten te komen over de wereld van wasserijen, vacatures te bespreken en direct te solliciteren tijdens een sollicitatiegesprek dat als onderdeel van het evenement wordt georganiseerd.

De inschrijvingsmodaliteiten
Wasserij Mireille in Heusden-Zolder opent haar deuren van 9 tot 12 uur voor iedereen die op zoek is naar een baan, als carrièreswitch of misschien als eerste job. De deelnemers/werkzoekenden kunnen rustig de productiesite bezoeken, waarna ze de kans krijgen om deel te nemen aan een sollicitatiegesprek om te solliciteren naar de verschillende functies die worden aangeboden.

Voor een vlot verloop is het best om je in te schrijven vóór 10/03/2024 op personeelsdienst@mireille.be of bellen op 011/57 11 22 maar indien je last-minute wil binnenspringen ben je natuurlijk ook altijd welkom. Wij hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn op deze editie van de Week van de textielverzorging !