maandag 13 november 2023

Kroon jij jouw straat tot Fonkelstraat 2023?


Toegegeven, het is nog wat vroeg om al aan de warme eindejaarsfeer te denken. Maar ook dit jaar organiseert het lokaal bestuur de actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ en wie wil deelnemen, moet snel inschrijven.

Met onze actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ dagen we opnieuw onze inwoners uit om hun straat of buurt zo sfeervol mogelijk in te kleden en mee te dingen naar de felbegeerde titel ‘Fonkelstraat van het jaar’. Uiteraard is er per straat maar één inschrijving nodig, dus spreek alles goed af met je buren. Opgelet, om je straat in te schrijven, moeten minimaal 5 buren deelnemen.
Onze jury bezoekt in de week van 18 december alle deelnemende straten. De winnende straat of buurt gaat, naast de titel ‘Fonkelstraat van het jaar’, aan de haal met een geschenkkaart van € 500. Perfect om later te gebruiken op een gezellig buurtfeest, om de overwinning te vieren. Daarnaast krijgen alle deelnemende huizen nog een leuke warme attentie. Surf naar www.heusden-zolder.be en schrijf jouw straat of buurt vanaf 13 november in.
Neem je zelf graag deel aan onze actie, maar kan je je buren niet overtuigen? Schrijf je zeker in, want ook jij kan deelnemen! Bovendien maak je kans op een geschenkbon van maar liefst € 100. Nieuw! Dit jaar kunnen ook alle kinderen meestrijden. Haal begin december onze winterse AAP & NEL kleurplaat af in een gemeentelijk gebouw, scherp je kleurpotloden en hang je kunstwerkje voor je raam. Maak daarna een foto die je verstuurt naar ons WhatsApp-nummer 0477 96 48 88. Je vindt het wedstrijdreglement op www.heusden-zolder.be