donderdag 28 september 2023

Karen Verresen, Stijn Vrancken & Clara Cleymans presenteren Bar d'Amour

Zangeres Karen Verresen, een dame met een fantastische stem.
Op 17-jarige leeftijd won ze de Baccara Cup en in 2007 mocht ze als enige Belg naar de International Young Jazz Singers Competition. Kortom, we spreken hier over een uitzonderlijk iemand met ontzettend veel potentieel.

Karen werkt al enkele jaren aan de muziektheaterproductie BAR D’AMOUR met telkens een andere bezetting. Na samenwerkingen met Raf Walschaerts [Kommil Foo], Pieter Embrechts, Jef Neve… kruipt ze nu op het podium met poëtisch fenomeen Stijn Vrancken en de immer elegante Clara Cleymans. Samen met de virtuoze muzikanten Gwen Cresens [accordeon], Alano Gruarin [piano], Stanzi Cresens [cello], Rob Vanspauwen [contrabas], Jo Mahieu [gitaar] & Arnout Hellofs [drums] eren ze de liefde in al haar schoonheid én vunzigheid. Deze derde editie van BAR D’AMOUR met voor de helft Limburgers belooft een prachtige mix te worden van muziek, poëzie, beeld en verrassende songs over de tintelingen in ons lijf.

De productie gaat in première in MUZE op zaterdag 14 en zondag 15 oktober ’23 en gaat hopelijk volgend seizoen op reis. Dank aan Tom Michielsen tekst