donderdag 18 mei 2023

MEGA MOTO FESTIVAL19 | 20 | 21 mei

vrijdag 19 + zaterdag 20 + zondag 21 mei zal het "" MEGA MOTO FESTIVAL plaatsvinden in en rond de feesttent gelegen in de Valentinusstraat 62 te 3550 H|z Lindeman

Er zullen heel wat wedstrijden tussen de motorclubs afkomstig uit Belgiƫ & Nederland en Duitsland gespeeld worden zoals koord trekken, zakspringen of TRAAG rijden met een moto en andere

zaterdag 20 mei is het meest te doen en er zullen live Rock Band aanwezig zijn die voor sfeer en goede rock zorgen in de feesttent, later op de avond zal DJ Baris alles overnemen en verder fuiven tot in de late uurtjes.  We kunnen nu al meegeven dat er een Rock groep Yuksek Tansiyon   speciaal  uit Duitsland naar hier komt.

Je kan gans het weekend door genieten van FOODTRUCKS,  heel veel kinderanimatie en dans. Zo zal er een Turkse Volksdansgroep aanwezig zijn om iedereen te laten genieten van het dansen.

Zaterdag staat er dan een soort van mototreffen op de planning, de bedoeling is dat zo'n 100 tal motors door de straten van Heusden-Zolder zal rijden onder begeleiding van de Politie.
TOEGANG €15
Heel de opbrengst van dit weekend zal naar HULPORGANISATIE AFAD gaan.