vrijdag 13 januari 2023

Zondag start SUNDAY EVENING BLUES en mochten een gesprek doen met Maarten Reniers

Dag Maarten Sunday Evening Blues gaat terug van start in dit nieuwe jaar 2023 wanneer is de eerste editie en met welke groep en terug in de vertrouwde locatie in Heusden-Zolder?
Zijn er nog kaarten verkrijgbaar en waar kunnen ze reserveren ?


SEB start op zondag 15 januari 2023 met direct een top band, The Fast Food Kings.
Het optreden gaat door in het MuzeCafé, onze vertrouwde locatie in H-Z.
Kaarten zijn nog verkrijgbaar maar al de voorgaande optredens waren uitverkocht dus wacht niet te lang. Tickets via www.bemineblues.be

Kunnen we al verder kijken Maarten naar de andere optredens ?
We hebben een mooie reeks optredens gepland, 1 optreden per maand, tem mei met David Ronaldo, The HoodooMan, Los Chupitos en de winnaar van de Blues Challenge 2022 Özgür Hazar's Blues Syndicate!
Zeker weer de moeite.

Tevreden over de huidige locatie ?
Wij zijn zeer tevreden over de huidige praktische locatie. Er is een heel goede samenwerking met H-Z en CC Muze. Voor het BMB festival was het in 2022 wat zoeken maar na afloop van het festival bleek de nieuwe locatie ook voor de bezoekers een schot in de roos te zijn.

Be-mine blues veranderde ondertussen ook van dag (van zondag naar zaterdag) waarom ?
Wij kregen al jaarlijks de vraag of we het niet op een zaterdag konden zetten, maar doordat wij op onze vorige locatie, in Beringen, geen andere keuze hadden (zaterdag was er een eetdag in de tent en zondag stond deze vrij) hebben wij het altijd op vaderdag - zondag laten doorgaan. Wij merkten ook dat tijdens de laatste band al veel volk naar huis ging, daarmee hopen wij nu op zaterdag het volk langer te houden. De tijdspanne waar de optredens doorgaan verandert niet maar de toog blijft dan wel nog langer open om een lekker streekbier te kunnen drinken.

Kan je misschien al een tipje van de sluier verklappen wie er op de podia komt te staan?
Er ligt al een groot deel van de line-up vast maar we zijn nog met een aantal bands aan het onderhandelen om weer met een sterke affiche te komen. De eerste namen zullen zeer snel bekend gemaakt worden.

Welke datum ? kunnen er al kaarten gekocht worden via welk adres?
Be-Mine Blues 2023 gaat door op zaterdag 10 juni 2023 op het marktplein van Heusden-Zolder. Early bird Tickets gaan binnenkort in voorverkoop. Hou zeker onze socials in de gaten voor meer info.
 
Be-mine Blues terug in Heusden-Zolder ?
Zeker en vast!
Dank aan Maarten Reniers voor dit gesprek