donderdag 5 januari 2023

Rugbyclub9 H|Z willen jou erbij.... een gesprek met Rudi Vromans

We stelden Rudi Vromans (voorzitter Rugbyclub9 H|Z) enkele vragen over de rugbyclub op dit moment. Hieronder kan je dan een heel verslag lezen over de club en hun plannen voor 2023.

23 beloofd een mooi jaar te worden, er is een firma gevonden die de nieuwbouw gaat zetten.
De werken zijn reeds gestart en zullen in 23 afgerond worden...

Zelf zetten we onze krachten in op nieuwe leden, corona heeft toch wat gaten geslagen in onze ploegen .
Vooral de heren ploeg en U18 heeft het moeilijk om een ploeg op het veld te zetten.
 
Bij onze U14 lukt het nog maar daar zien we duidelijk dat we tijdens corona geen instroom hadden bij jeugdschool. Dus daarom is er de hele maand januari in alle categorie├źn instap, plus wanneer je lid zou worden na een maand gratis proberen stap je in aan de helft van de prijs van het normale lidgeld.

In september was er al eens een goede instroom bij de jeugdschool (tot 12 jaar) deze hebben ondertussen ook al hun eerste stappen gezet op de tornooien.
Ons tornooi gaat door op 11 februari van 10 tot 12 uur.
Op 1 april is er weer onze spaghetti dag en dit na 2 jaar niets door corona.. al bij al hebben we ons goed hersteld na corona en zit ons leden tal terug op het zelfde pijl als ervoor.. een 110 jeugd en een 50 tal senioren.
Toch een van de doelstellingen van het bestuur is om in alle leeftijden een eigen ploeg te hebben. Om dit te bereiken zullen we toch naar een 200 tot 220 leden moeten groeien. Dus voor alle leeftijden man of vrouw en op zoek naar een nieuwe sport... zeer welkom in onze club. Dank aan Rudi Vromans voor zijn medewerking interview.