dinsdag 24 januari 2023

ROXY overzicht vanaf 25 jan en diverse specials,

DAVID CROSBY -Roxy Music Night, Ladies Night, André Rieu...de laatste speelweek van januari start morgen met nieuwe films en enkele specials.(4), BABYLON (2), CLOSE (1), DE GELAARSDE KAT (1) en THE BANSHEES OF INISHERIN (9)
1+1 GRATIS actie.
Naar aanleiding van het overlijden van David Crosby brengen we nu donderdag 26 januari een extra ROXY MUSIC NIGHT. Je kan met 2 voor de prijs van 1 ticket komen kijken naar de documentaire DAVID CROSBY: Remember my Name.

Nog meer muziek met:Vaste waarde op ons programma is ook André Rieu.
Nu zaterdag 27 en zondag 28 januari André Rieu in DUBLIN.

Noteer ook onze volgende ROXY MUSIC NIGHT van donderdag 2 februari met de voorstelling van 'HEAVEN STOOD STILL: THE INCARNATIONS OF WILLY DEVILE'.
Vorige week was deze docu voor een beperkte groep te zien in de AB te Brussel. Onze voorstelling is de aftrap van een exclusieve tour in België, Nederland en Noorwegen. Na de voorstelling is er een Q&A met Gurrie van Brug, ex-voorzitter fanclub Willy Deville en medewerker van de documentaire, gevolgd door een optreden van Stijn Bervoets in ons ROXY-Café.

Woensdag 8 februari brengen we als Ladies Movie Night de romantische komedie 'MAGIC MIKE's LAST DANCE', het 3e en voorlopig laatste deel van deze succesvolle films.

Zaterdag 11 februari vliegen we er nog eens goed in, want dan brengen een van de laatste voorstellingen van 'ZILLION', de kaskraker van Robin Pront, waarna je kan afzakken naar de concertzaal van CLUB 9 voor een ware AFTERPARTY.

Kaarten voor de FILM en/of PARTY zijn vanaf 26 jan te koop.
Ook de ElaN Filmavonden hebben weer heel wat primeurs op maandagavond:

ma 30 jan: The Tale of the King Crab ism Please Release Me. Dit label brengt zo elke maand op 7 locaties in Vlaanderen een film die geen verdeling kreeg in de bioscopen.

ma 6 feb: avant-première THE FABELMANS, genomineerd met 7 OSCAR nominaties.

ma 13 feb: THE CHAPEL in aanwezigheid van DOMINIQUE DERUDDERE

ma 20 feb: avant-première THE WHALE. Deze nieuwe film van Darren Aronofsky met in de hoofdrol Brendan Fraser kunnen we jullie aanbieden dankzij Filmfest Gent on Tour

ma 27 feb: Ciné-Concert WE STOOD LIKE KINGS plays 'AWAY'
Ter gelegenheid van 20 jaar ElaN Filmavonden is dit een van de specials van dit voorjaar die we samen brengen met ROXY MUSIC NIGHT.

Na eerdere passages met hun live-soundtracks bij de klassiekers ‘KOYAANISQATSI’ en ‘USSR 1926′ koos het vierkoppige We Stood Like Kings dit keer voor een film uit een totaal ander genre om van een soundtrack te voorzien: de prachtige animatiefilm ‘AWAY’ van de Letse regisseur Gints Zilbalodis.