zaterdag 15 oktober 2022

VW FUN CUP op circuit Zolder dit weekend

Sinds gisterennamiddag rijden de dolle kevertjes weer over het circuit van Zolder. De FUN CUP organiseert een volledig weekend lang spektakel in Zolder.Op zaterdag krijg je daarnaast de verschillende klasses van de Belgian Gentlemen Driver’s Cup .
Hier kan je het programma voor vandaag 15 oktober lezen
09.02 09.47 BGDC 45 min Qualifying
09.55 10.20 Formel Vau 25 Min Race 1
10.25 11.55 European VW Fun Cup 90 min Qualifying
12.00 13.00 LUNCH BREAK 60 min
13.05 13.35 Triumph Competition 30 Min Race 3
13.45 14.10 Formel Vau 25 Min Race 2
14.30 17.50 BGDC 200 min RACE
En de TOEGANG IS GEHEEL GRATIS
Foto's met dank aan Mark Veestraeten