woensdag 17 november 2021

ARTIKEL 27 "" EXPO BELLA CIAO"" van 21 nov tot en met 12 december

Kunstkijker, Met veel plezier nodigen we u uit op de 21ste editie van de hedendaagse kunsttentoonstelling 'Artikel 27'. 43 kunstenaars laten zich inspireren door 'Bella Ciao' in een bijzondere locatie in Heusden-Zolder*.

Op zondag 21 november om 14.00 uur opent de expositie in aanwezigheid van de kunstenaars. De expo is elke dag (behalve maandag) gratis te bezoeken van 14.00 tot 18.00 u. tot en met zondag 12 december. In het fairtrade kunstcafé kan je nagenieten.
De opbrengst van de kunstverkoop en de rondleidingen gaat naar duurzame projecten in het zuiden. *ZLDR luchtfabriek, Marktplein 5, Heusden-Zolder

Volgens de beslissing van het overlegcomité van 26 oktober, is het Covid Safe Ticket (CST) verplicht op alle plaatsen waar horeca wordt aangeboden. ZLDR luchtfabriek is een gemeentelijk gebouw met culturele bestemming en kunstcafé.
Daarom vragen we onze kunstkijkers vriendelijk hun ID EN CST (digitaal of op papier) aan te bieden aan de inkom van de expo. Een mondmasker is niet verplicht, maar wordt wel warm aanbevolen.
ARTIKEL27 21 november om 14 uur expo ""BELLA CIAO ""
*ZLDR luchtfabriek, Marktplein 5, Heusden-Zolder