vrijdag 10 september 2021

Welkom in de SPELOTHEEK

Kinderen zijn verzot op spelen en dat hebben ze bij spelotheek Patapoef goed begrepen. Sinds 1992 kunnen kinderen samen met hun ouders grasduinen in het uitgebreide spelaanbod. De spelotheek kan je dan ook vergelijken met een echte bibliotheek, maar in plaats van boeken of cd’s ontleen je er speelgoed. De werking draait op volle toeren. Momenteel zijn er meer dan 600 leden, allemaal mensen met verschillende achtergronden. Collega’s Gulay en Turkan helpen iedereen met veel plezier verder en geven je advies over samenspelen.

Wist je dat de spelotheek sinds 1 november 2020 gratis is voor alle kinderen uit Heusden-Zolder? Volwassenen betalen slechts 5 euro lidgeld per jaar. Wie bovendien lid is van de bibliotheek, is automatisch lid van de spelotheek. Elk kind mag 3 stukken speelgoed uitkiezen voor een uitleenperiode van 4 weken. Maar ook onthaalouders, verenigingen of leerkrachten kunnen in Patapoef terecht. Zij betalen een jaarlijkse bijdrage van 5 euro en kunnen 8 stukken speelgoed per bezoek ontlenen

De spelotheek is veel meer dan het uitlenen van spelletjes. Iedereen is meer dan welkom voor vragen rond opvoeding, speladvies of gewoon een luisterend oor. We werken in groep rond het versterken van vrouwen. Want een sterke mama betekent sterke kinderen!

Je kan elke maandag en woensdag, telkens tussen 15 en 18 uur bij onze collega’s in de Minderbroedersstraat. Zij helpen je met veel plezier verder. Spring zeker eens binnen!
Info: Spelotheek Patapoef – 011 57 15 89