donderdag 2 september 2021

Start Blend Instaporkest en Jeugdorkest

De Koninklijke Harmonie de Heidegalm Berkenbos en de Koninklijke Harmonie Hoeverheidegalm Lillo stellen graag aan jullie voor: het Blend Instaporkest en het Blend Jeugdorkest. We richten samen maar liefst 2 nieuwe orkesten op!

Het Blend Instaporkest is ideaal voor jonge, beginnende muzikanten (6 t.e.m. 12 jaar) die graag "voor het eerst" willen musiceren in een orkest. We willen jonge kinderen kennis laten maken met muziek, een soort muziekgewenning. Het ideale orkest om door te groeien naar het Blend Jeugdorkest. Arne Wasbauer is de dirigent van dit instaporkest. Zij repeteren iedere vrijdag van 18.30u tot 19.30u in het harmonielokaal van Berkenbos en starten vrijdag 3 september 2021.

Het Blend Jeugdorkest heeft als doel muzikanten van eender welke leeftijd te laten musiceren in een orkest dat muzikale uitdagingen niet uit de weg gaat. Toffe repetities, concerten en activiteiten wachten op jou! Kristof Aerts is de dirigent van het jeugdorkest. Zij repeteren iedere zaterdag van 17u tot 18u in het harmonielokaal van Lillo en starten zaterdag 4 september 2021.

Heb je zin om mee te spelen? Meer info kan je terugvinden op de website www.blendorkest.be . Inschrijven kan via de website. Of je kan ons contacteren via info@blendorkest.be