woensdag 22 september 2021

Een hart voor zorg?

Onze zorgsector is steeds op zoek naar nieuw talent. In samenwerking met de VDAB krijg je met de opleiding verzorgende/zorgkundige van het Sociaal Huis gedurende 1 jaar afwisselend theorie en praktijk, maar loop je ook stage. Je maakt kennis met een brede waaier van zorgkundige handelingen en procedures. Na deze opleiding kan je aan de slag in de thuiszorg, woonzorgcentra of ziekenhuis. Voor deze opleiding heb je geen voorkennis of diploma nodig.

Ben je 18 jaar of ouder, werkzoekend en medisch geschikt, dan bekijken we tijdens een inschattingsgesprek of deze opleiding iets voor jou is. Als werkzoekende kan je gratis deelnemen aan onze opleiding. Bovendien blijft je bestaande uitkering lopen, worden verplaatsingsonkosten vergoed, krijg je compensatie voor kinderopvang bij kinderen tot 12 jaar en zijn de bekwaamheidsattesten officieel erkend.

Je bent welkom op één van de infosessies van de VDAB. Vooraf inschrijven voor een sessie is verplicht. De opleiding start vanaf 8 november in het opleidingscentrum, Kerkenblookstraat 7 in Heusden-Zolder. Onze collega’s van het Sociaal Huis staan voor je klaar in geval van vragen.
 Info: Sociaal Huis | Ondersteuningsteam - 011 45 61 50