zondag 19 september 2021

APERITIEFCONCERT bij KH De Verenigde Vrienden Heusden

We nodigen jullie uit voor het APERITIEFCONCERT van ons jeugdorkest – Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Heusden.

Na lange tijd te hebben stil gezeten door het coronavirus mogen we eindelijk weer repeteren en concerten organiseren. Gezien de versoepelingen het weer toelaten willen we daarom graag een aperitiefconcert brengen voor jullie, o.l.v. dirigent Kevin Absillis.
Speciaal hiervoor heeft het jeugdorkest gans de zomervakantie door gerepeteerd om op ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021 om 11u een mooi programma brengen in onze eigen muziekzaal in de Kerkenblook te Heusden.

Ook zal onze dirigent uitleg geven over verschillende muziekinstrumenten. Wil jij graag op muziekles, maar weet je nog niet precies welk instrument je leuk vindt om te bespelen? Dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende blaas- en slaginstrumenten. Je kan in onze harmonie gratis instrumenten lenen. Bovendien bieden we ook een korting inschrijvingsgeld muziekacademie aan.

Heb je dus interesse in muziek, heb je vroeger ooit muziek gespeeld en wil je eens proberen of het nog lukt,… kom maar af, iedereen is welkom!

Er gelden wel enkel regels. 
 Reservatie is verplicht. Het email of tel. nr. kan je terug vinden op bijgevoegde flyer. 
 Iedereen zal aan tafels zitten met de nodige afstand. Dit voor jullie en onze gezondheid. 

We hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen op onze aperitiefconcert. 
Vergeet zeker niet vooraf je in te schrijven – voor 23 september - via het email of tel. nr. voorzitter op bijgevoegde flyer.