maandag 9 augustus 2021

#24 krijgt weer een nieuwe geest door de aderen geblazen!

AMPRO LUBRICANTS Belgium, verbindt zich aan Tony Sempels.

AMPRO LUBRICANTS is een jong Belgisch merk van motoren- en er snellingsbakolie, dat zich tot nu toe enkel richtte op motorcross. Uit uitvoerige testen, bleek dat hun product meer koeling gaf tijdens topprestaties. Minder wrijving, en dus meer PK’s. Zij, willen nu hun product verder expanderen, in meerdere motorsportdisciplines.

Met Sempels (#24 LMV8) als piloot//promotor, willen ze hoge toppen scheren, met een meerjarig toekomstplan. Het uithangborgbord blijft LMV8 en EURO NASCAR als eindresultaat. Of misschien wel éénzitters, zoals karting.

Gezamenlijk willen ze dan ook jonge piloten ondersteunen. De vraag kwam van vele ouders. Aldaar, kwam er een alternatief. Bij karting leer je het allemaal. Langzaamaan, en stap voor stap.

Dan hoeft de hobby van zoonlief//dochterlief niet duur uit te vallen. Racen naar budget, en naar de juiste beoordelingen. Selectieproeven, zonder een financieel gat na te laten, waar niemand ongelukkig achterblijft.

In 2022 pakt AMBRO LUBRICANTS dan ook uit met dit pilootproject voor tieners, onder leiding van Tony Sempels, met de volledige steun van.

Er zullen twee karts aangekocht worden, en je mag het met je kind eens proberen op Raceway Venray of Karting Genk .

Het gaat vele ouders veel problemen besparen, of juist de ‘BOOST’ geven om het talent van je kind te lanceren. Maar niet iedereen is met een gouden paplepel geboren. Ook niet met het nodige talent.

Sempels schrik je ondertussen niet meer af van snelheid. Chantal Shaefer ook niet meer. Zonder Corona, dé rijdster in de wagen van Sempels op de European Lady’s Trophy in Lelystad.

Maar als vertegenwoordiger van dit nieuwe produkt (AMPRO LUBRICANTS) koos Sempels nu alvast 3 jongelingen. Dannick Koolen die nu nog in de quad wereld vertoefd, maar onder begeleiding kan groeien in de karting. Elly Thissen en Mats Schaefer die in het autospeedway gebeuren als jongelingen zullen groeien. De perfecte leerschool voor het ovaal gebeuren.

Aanvang theorie en simulator in groepsverband, Februari 2022.
 Bij interesse, contacteer Tony Sempels via facebook.