donderdag 1 juli 2021

'Otlet Salons' in Kunstgallerij De Mijlpaal in Heusden centrum

Op donderdag 1 juli 2021 is 'Otlet Salons' te gast in kunstgalerij De Mijlpaal Heusden-Zolder. Otlet Salons is een multidisciplinair platform waarin kunst en wetenschap centraal staan. In deze editie staat de zoektocht naar stilte, of beter het ontbreken ervan op het programma.

Naar aanleiding van het boek en theaterproject 'Silence please' van muzikant Jan Swerts, nodigen we enkele gasten uit die met muziek en woord met elkaar in debat gaan. Naast pianist Jan Swerts, schuiven ook Prof. Dr. Jean Paul Van Bendegem (mathematics and philosophy) en Hester Bolle (Noise artist MONOMONO & Oaktree) aan rond de piano.

De avond wordt in goede banen geleid door Pieter Jan Valgaeren. Voor en na het concert kan u genieten van de tijdelijke tentoonstelling van de collagekunstenaars Paulette in 't Veld, Andrée Arty, Emelyne Duval evenals van de Tribal tentoonstelling en de beelden van o.a. Peter Vanbekbergen in de tuin.

Conform de huidige coronamaatregelen gaat de avond door in de binnentuin van De Mijlpaal en zijn de plaatsen beperkt. Inschrijven kan via deze link , meer informatie omtrent de avond en Otlet Salons kan u terugvinden via deze link 

kunstgalerij De Mijlpaal | Brugstraat 45 - Heusden-Zolder - Zeedijk 816, Knokke Zoute | www.demijlpaal.com | demijlpaal@skynet.be