vrijdag 30 april 2021

Q-luisteraar Niko uit Heusden-Zolder wint maar liefst €51.984,21


en kraakt samen met Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias de muzikale code. Qmusic-dj’s Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias ontsnappen na 72 uur uit de Q-Escape Room
They did it! Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke zijn vandaag, donderdag 29 april, na 72 uur ontsnapt uit de Q-Escape Room dankzij de massale hulp van Vlaanderen en in het bijzonder de 27-jarige Q-luisteraar Niko uit Heusden-Zolder. Niko kraakte met het viertal de muzikale code en wint daarmee maar liefst 51.984,21 euro. Na elke dag mee te spelen wist hij het muzikale fragment van de Q-luisteraars te raden dankzij de tip van Maarten in ‘The Panic Room’: ‘Head Shoulders Knees & Toes’ van Ofenbach & Quarterhead. “Het grootste deel van het geld gaat naar het huis dat we gekocht hebben”, aldus een verraste Niko. “De rest zetten we op onze spaarrekening en steken we eventueel nog in een mooie speelkamer voor onze dochter.” De oplossingen van de andere vier muzikale fragmenten waren ‘Kings & Queens’ van Ava Max (voor Maarten), ‘Hot & Cold’ van Katy Perry (voor Vincent), ‘Kvraagetaan’ van De Fixkes (voor Matthias) en ‘Boom, Boom, Boom, Boom!!’ van Vengaboys (voor Dorothee).

De Q-Escape Room kende ook nog een onverwachte wending. Na het kraken van de muzikale code konden de vier Qmusic-dj’s niet meteen ontsnappen. “Niko, we kennen je ondertussen al een beetje en weten dus ook waar je op dit moment bent. Ga naar buiten en stap in de auto die je daar ziet. Want alleen jij kan de dj’s uit de Q-Escape Room bevrijden”, vertelde de mysterieuze stem van de Q-Escape Room. Niko was dus letterlijk dé sleutel tot de vrijheid van Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias. 
Foto met dank aan DPG Media. Ook dank voor dit persbericht via DPG Media