maandag 5 april 2021

Buitenspeeldag krijgt vleugels

Minder leuk nieuws voor alle kinderen uit Heusden-Zolder, want ook dit jaar is er geen editie van de Buitenspeeldag. Omwille van de verschillende coronamaatregelen en het gebrek aan zekerheid, besloot het lokaal bestuur om op veilig te spelen en de editie opnieuw een jaartje uit te stellen. Zeker geen leuke beslissing, maar het gaf onze collega’s van Jeugd wel de kans om met een leuk alternatief voor de dag te komen.

Na een stevige brainstormsessie kwam onze AAP uit de mouw … en hij had een top idee bij! Alle kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar krijgen via hun school een knutselpakket om een leuk AAP-vliegtuigje te bouwen. Gaat je kind niet in Heusden-Zolder naar school? Dan kan je het pakket op woensdag 21 april afhalen tussen 15 en 18 uur in de Spelotheek of onze bib.

Maar daar stopt het natuurlijk niet. AAP wil uiteraard ook zien hoe jullie het vliegtuigje gebruiken, dus maakt hij er meteen een toffe wedstrijd van! Laat zien hoe goed jouw vliegtuig buiten door de lucht vliegt. Maak een foto of filmpje van je vliegstunts en bezorg ze ons via WhatsApp (0474 74 65 43) of stuur een mailtje naar aap@heusden-zolder.be. Deelnemen kan tot en met woensdag 28 april. Maak er vliegensvlug werk van!
 Info: Team Welzijn | Jeugd – 011 80 80 80