zondag 21 maart 2021

sp.a start een nieuw avontuur en is vanaf vandaag ""VOORUIT""

Heusden-Zolder is een fusiegemeente in het westen van Limburg. De gemeente is bekend om zijn steenkoolmijnen en racecircuit. Nationaal ondervoorzitter Funda Oru heeft geen circuit nodig om stevig Vooruit te gaan. Ze is niet weg te slaan vanachter het stuur van de Vooruitrode bolide in Heusden-Zolder.

KLIK op de foto om de nieuwe website te bezoeken en zo kom je meer te weten over de werking van 
Doe Mee, Denk Mee, Deel Mee  
Vanaf vandaag kan iedereen ons laten weten waar hij/zij wakker van ligt via KLIK HIER
vertel of zich inschrijven voor één van onze komende online inspraakrondes via KLIK HIER 
KLIK HIER  sp.a-Heusden-Zolder is vanaf vandaag Vooruit-Heusden-Zolder met voorzitter Nico Geeraerts als ondervoorzitter Funda Oru aan het woord.
En nu. Vooruit. Naar het beste land ter wereld Ja, SAMEN gaan we dat doen.
En stap voor stap gaan we dat doen. Elke dag opnieuw. Dat is de opdracht die we onszelf vandaag geven. Om de simpele reden dat dat werk nooit af is. Om de simpele reden dat het morgen toch nog altijd beter kan dan vandaag. Is dat teveel gevraagd? Neen, want een goed en gelukkig leven voor iedereen, dat is nooit te veel gevraagd

Vandaag willen wij de HEFBOOM zijn, om de nieuwe oplossingen die gij aanreikt mee vorm te geven. Willen wij iedereen VERSTERKEN die in beweging is of in beweging wil komen tegen al dat negatieve en destructieve dat niets oplost en alles blijft blokkeren. Willen wij de deur OPENEN om die nieuwe en positieve wind hard te doen waaien.

En dus, JUST JOIN US. Want WIJ hebben u nodig, om van dit nieuwe avontuur een grandioos succes te maken. Om van ons land het beste land ter wereld te maken om elke dag in wakker te worden. Om vol verlangen in op te groeien, te studeren en verliefd te worden. Om in te wonen, te werken, verzorgd én oud te worden.
Ja, om van ons land het beste land ter wereld te maken… om in te leven.