dinsdag 2 februari 2021

VijverRun33 op 21 maart

Kies je eigen start tijdens Vijverrun33
Op zondag 21 maart verzamelen liefhebbers van lopen aan de start van VijverRun33. Deze lang verwachte editie is meer dan ooit een vaste waarde geworden in het Limburgse sportlandschap. Het parcours door bossen en langs de vijvers Zonhoven en Heusden-Zolder is een van de mooiste van Midden-Limburg. 

Beginners en gevorderden verleggen hun sportieve grenzen in deze uitdagende wedstrijd in het waterrijkste gebied van BelgiĆ«. Deelnemers bepalen deze editie zelf hun tijdsblok om te vertrekken. Er is een vrij vertrek in blokken van 15 minuten, om grote aantallen aan de start te vermijden. Als loper kan je binnen deze 15 minuten vertrekken. 

Om een veilige bezetting op het parcours te garanderen, kan niet elke afstand op hetzelfde moment starten. Per tijdslot start een bepaalde afstand en zijn er 50 deelnemers toegelaten. Dit jaar kan je inschrijven voor 4, 12 of 33 km. Ga voor meer informatie naar www.heusden-zolder.be/vijverrun33 en schrijf je alvast in. De VijverRun33 wordt georganiseerd in samenwerking met OVML en AVT Heusden-Zolder. Uiteraard is de organisatie afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Info: Team Sport – 011 80 80 80Tickets kan je KLIK HIER bekomen