zaterdag 2 januari 2021

Programma en nieuwjaarswensen #24

Tony Sempels dankt zijn sponsors uit HZ.

Met de juiste vooruitzichten in gedachten. Veel hoop. En nog meer goesting dan in het verschrikkelijke jaar 2020, wil ik de ondernemers en onze mediapartners bedanken, die in ons bleven geloven. Enkelen van hun zijn al geruime tijd dicht. We hopen dan ook, dat ze snel weer hun activiteiten mogen hervatten. Andere ondernemers vonden gelukkig mogelijkheden om open te kunnen blijven. Ondanks hun verliezen, mogen we als team uitkijken naar een ondersteunend 2021. Waar ik bijzonder dankbaar voor ben.

Van onze zijde, bedanken we hun graag terug, met een bezoek aan hun onderneming in dit nieuwe jaar. Waar kinderen weer kunnen kleuren, en waar iedereen prijzen wint, terwijl de papa’s en mama’s, in deze machtige auto kunnen plaatsnemen. De #24 ‘on tour’ zal ook bij elke handelszaak weer plaatsvinden, met de nodige mascottes. Voor iedereen een unieke aangelegenheid om te ervaren wat zo’n cockpit met je doet.

Nieuwe onderhandeling zijn gestart. Met SkylimitEvents en Mustang Garage, om ook jouw droom waar te kunnen maken. De mogelijkheid om de LMV8 te huren, tijdens de Trackdays op Circuit Zolder. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Maar ook dat zal een onvergetelijke ervaring zijn voor de deelnemers. In samenwerking met Roadhouse en hun partner QSR, wordt dat een onvergetelijke dag. Voor meer info, mailen naar tonysempels@hotmail.com

Met zijn titel ‘snelste fotograaf in Europa’, gelauwerd in Nederland en Duitsland , blijft Tony de beste promotor voor het Europese speedway gebeuren. Wie afgelopen jaren aanwezig was op Raceway Venray, kan dat beamen. Dat gaan we nu naar Heusden-Zolder brengen.

‘Met een ander programma, willen we meer aandacht vestigen, op deze schitterende discipline van autosport’… 2021 zal voornamelijk bestaan uit Trackdays op Circuit Zolder. Een deelname in Warneton (B), Lelystad(NL) en Lydden Hill(GBR) voor het drie-landen-kampioenschap i.s.m. Turbo ontstoppingen en Moonen autohandel. En een kers op de taart tijdens de EuroCup op Raceway Venray. Als piloot. Als fotograaf//verslaggever blijven we ons inzetten voor NWES, die in Oktober de gast is van het finale gebeuren. Ook daar, blijft een kleine kans dat we een zitje kunnen bemachtigen als gastrijder. En mocht dat niet zo zijn, zal de #24 tijdens de parade te gast zijn bij ’t Bruuke en Las Frietas. Met de steun van Burgemeester en Politie van HZ.

Sempels en zijn #24 zijn er dus klaar voor. Met dank ook, aan zijn omringende sponsors buiten Heusden-Zolder. In de hoop dat iedereen zich zo goed als mogelijk aan de ‘regels’ houdt. Om in 2021 terug te kunnen genieten. Van promo tot racen! Van een knuffel, tot een kus. Van een handdruk, tot een foto. #24 wenst IEDEREEN EEN ZALIG EN HOOPVOL --- NIEUW JAAR !!!!