zondag 6 december 2020

Voetbal => K. Bolderberg Fc speelde kampioen in Kattenbos en op naar 2de provinciale

 
      
24 april 2018 speelde Kfc Bolderberg kampioen hier zijn al de foto's van de wedstrijd tot in de kantine s'avonds.
KATTENBOS 0- BOLDERBERG FC 2 KAMPIOEN
Als het echt moet, kan het ook .Om kampioen te spelen, moest Bolderberg vandaag absoluut winnen De ploeg speelde één van haar betere wedstrijden met zeer veel druk op het doel van Kattenbos. Een erg beweeglijke voorlijn met Tayfun, Seppe , Bart en Ivan lieten de thuisverdediging alle kleuren van de regenboog zien, open doelkansen aan de lopende band maar de scoringsmachine liep niet gesmeerd.

Een bedrijvige Jeroen en Marijn bleven de aanvallen maximaal ondersteunen en heersten als koningen in het middenveld. Het kon niet uitblijven. Bart wandelde door de verdediging en een eerste geruststellend doelpunt hing in de touwen. Het hadden er toen al drie mogen zijn. In verdediging gaven Boris, Piet, Maxim en Jordi geen geschenken weg, bovendien was er nog Kristof als laatste hindernis voor Kattenbos. Het onbeschikbaar zijn van stopper Gert Jan werd degelijk opgevangen.

Dat het Tayfun was die de kroon op het werk zette met 0-2, hoeft niet te verwonderen. Hij is altijd gevaarlijk. Voor Bolderberg is dit de eerste maal op een tachtig jarig bestaan dat we naar tweede provinciale stijgen en dan nog als rechtstreeks KAMPIOEN.

En dat doe je, als speler, niet dikwijls in uw leven. Goed werk van de trainers JP, Roland en Bart en afgevaardigde Sylvia. Ook een proficiat aan reserve- spelers Steven, Brian en Daniël en Jelle. En een bedankje voor de erg talrijk opgekomen supporters ! Een speciaal dankwoord aan de spelers die nu elders gaan, maar Bolderberg hielpen kampioen te spelen nl Ivan, Bart, Piet, Steven en Maxim en Jordi. Het ga je goed!.

Ayfun Arslan van BFC is de beste voetballer in 3de provinciale A 👍💪🏆. Proficiat TA8! Mooie afsluiter van een prachtig seizoen!Met dank aan Yves Maex