vrijdag 11 december 2020

Voetbal => 04 april 2015 Sk Heusden 06 jeugdvoetbaltornooi


  
  
  
  
  Paastornooi 2015 bij Sk Heusden 06. Het toernooi werd met slecht weer gestart, toch de vele mensen bleven maar komen. Het Paasfeest op Noordberm had zijn start genomen en al de kleinsten kwamen als eersten op de speelvelden terecht. FAIR-PLAY en genieten van de voetbal voor iedereen.

Rond 11u15 was de verrassing voor iedereen als SUPER-TUUR op het secretariaat verscheen met zijn ouders. Super-Tuur wilde voor zijn ploegmaatjes U7 komen supporteren, en al zijn voetbalvriendjes waren echt verrast en tegelijk blij dat Super-Tuur er was voor hun en de ploeg compleet maakte (zie de bovenste grote foto). Hij bleef wel zoveel mogelijk binnen omdat het buiten koud en nat was en zijn weerstand nog niet helemaal terug in orde was. Hij kreeg een extra truitje van de secretatis Nando Barzan en een mooie som geld dat door de voetbal  Bekerwedstrijd  Anderlecht - Club Brugge op groot scherm in de kantine dat met zo'n 150 personen kon gevolgd worden en waarvan de opbrengst integraal voor SUPER-TUUR was.

De namiddag bracht mooier maar toch frisser weer met zich mee, toch op het veld was het een feest onder al die voetballers en voor SK Heusden 06 was het weer een geslaagd Paastoernooi 2015. Sk Heusden 06 bedankt ook iedereen die zich vandaag zo heeft ingezet voor het slagen van deze voetbaldag op Noordberm. Kijk mee naar de meer dan 300 foto's online

De foto's van onze fotograaf Frederique Jamart kan je hier terug vinden