dinsdag 1 december 2020

Uit de gedichtenbundel ""Tand des tijds"" met Ingrid Lenaerts en Jean Schoubs

Na onze diensttijd hier in een kasteel, dat nu ook verlaten is werden we buiten gegooid uit verschillende kamers, een toilet, een spoelbak, en een bad naast een computer. Ik als computer had nog nooit het toilet en de badkuip ontmoet. Ze keken me vreemd aan, en ik ook, want ik was totaal onthutst. Van de dag en de nacht buiten door te brengen, gedurende lange tijd. Waarom we nu in onmin gevallen zijn, dat is een raadsel. En waar zullen we belanden? Wie zal ons nog vinden in deze schroothoop en waar moeten we heen? We zoeken een oplossing maar we hebben er nog geen gevonden. Ik als pc ben niet zo goed meer in het hoofd. Het is triest, ja intriest, sta ik hier te verkondigen dat ik niet meer deug. Maar ik voel me zo alleen en verlaten. Eenzaam en wie kan dat begrijpen?

Deze dichtenbundel ""Tand des tijds"" is geschreven door Ingrid Lenaerts en de foto's zijn gemaakt door Jean Schoubs.

Je kan deze dichtenbundel bestellen/kopen voor €15 te bestellen via ingridstranella@gmail.com of via Ingrid Lenaerts haar FACEBOOK