woensdag 30 december 2020

Samen blijven leren in 2021

2020 was een vreemd jaar – da’s wel het minste wat je kan zeggen. Onverwacht stond alles stil en tegelijk kwam er veel in beweging onder de noemer #samentegencorona. Ook in CVO De Verdieping. Het voltallige leerkrachtenteam zet zich dag na dag keihard in om alle cursisten de beste afstandsles te bieden. Tegelijkertijd missen ze het enorm om hun cursisten in de klas te mogen ontvangen en elkaar te kunnen ontmoeten op een feestelijke proclamatie of een evenement, tijdens de Dag van de Fotografie, … We zijn ervan overtuigd dat je je talenten en vaardigheden sneller en beter ontwikkelt in een motiverende en inspirerende leer- en werkomgeving. 

Op de schoolbanken smeed je bijzondere banden – je vergroot er je kennis én je kennissenkring. En zeg nu zelf, een luxevijfgangendiner koken, een muur metselen of professioneel schilderen of behangen, een bromfiets onderhouden, een vreemde taal spreken, je eigen legosteentje ontwerpen en 3D-printen, … dat leer je het liefst in de klas en met je handen. Samen met je medecursisten en een enthousiaste vakexpert of studiecoach.

Ook de economie werd grondig door elkaar geschud. Wil jij als schoolverlater, werkzoekende of carrièreswitcher de draad opnieuw opnemen met een arbeidsmarktgerichte opleiding of diplomagericht traject? CVO De Verdieping staat alvast klaar om samen met jou voluit te werken aan nieuwe kansen. Met korte, praktijkgerichte cursussen en opleidingen lanceren we je naar een nieuwe of eerste job. Ook voor bijscholing op maat, of gewoon een boeiende cursus binnen jouw interessesfeer kan je bij hen terecht.
Info: www.cvodeverdieping.be