woensdag 9 december 2020

Rik de egel daagt u uit!!!

De kerstvakantie staat voor de deur. De agenda staat veel te leeg. Ideaal! Want Rik de Egel daagt jullie uit om in de kerstvakantie er op uit te trekken in de natuur. Elk gezinslid mag meedoen; kinderen, ouders, aangelijnde honden en de knuffel mag ook mee doen (lees: knuffelcontact)!

We voorzien voor jullie gezin een digitale bundel vol opdrachten om te doen tijdens de vakantie in jullie tuin, in jullie buurt, in het park of in het bos. Ga de uitdaging aan, post een leuke foto van jullie in actie en maak kans op het kinderboek Zo leven de dieren: De egel. Een boek vol weetjes over de natuur en is makkelijk te lezen voor de eerste lezers.

Door mee te doen met dit interactief natuurspel steun je hierbij ons goede doel!

Rik de Egel is een project, ontwikkeld door Natuurpunt Heusden-Zolder, en ontwikkeld voor onder meer verstandelijk gehandicapte personen, en ontwikkeld op het domein van ’t Weyerke.

Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar ’t Weyerke in Heusden-Zolder. Een dienstencentrum voor personen met een handicap. Door de coronapandemie zijn er veel ontspanningsmogelijkheden weggevallen voor de bewoners van ’t Weyerke. De opbrengst gaat naar ’t Weyerke voor de aankoop van puzzels, knutselmateriaal of iets lekkers.

GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN?
 Ja? Super! Schrijf jouw gezin dan als de bliksem in door 5 euro te storten op het rekeningnummer van Natuurpunt Heusden-Zolder BE50 3350 3423 8218​ met de mededeling ESCAPE INTO NATURE + jouw E-MAILADRES.
Vanaf 20 december 2020, en nadat we jullie betaling hebben ontvangen, krijgen jullie via natuurpunt.heusden.zolder@gmail.com alle informatie om het natuurspel te spelen.