maandag 14 december 2020

Eindelijk na 1 jaar in het Zeepreventorium te zitten, mag ik thuis blijven !

Ik was op 7 januari begonnen en ik wist totaal niet wat me te wachten stond. De eerste 2,5 maand had ik een normaal jaar zoals iedereen. Op 13 maart werden we verplicht naar huis gestuurd maar de terugkeer naar zee wist niemand niet. Uiteindelijk duurde dit 1 maand. Zodra we terug mochten wisten we weer niet wanneer de terugkomst ging zijn om naar huis te mogen. Dit duurde, gelukkig, maar 5 weken verplicht aan zee. In die 5 weken bleef mijn gewicht gestabiliseerd. Dit heeft 7maanden geduurd. Niemand wist hoe dit kon. Zelfs UZ Brugge kon er geen antwoord op geven. Toch bleef ik, ondanks alles, doordoen. Uiteindelijk was de beloning eindelijk daar. Het gewicht ging terug hard naar beneden ! Nu ben ik voorgoed terug thuis, en mijn doorzetting blijft zeker aanwezig ! Mijn kerstboodschap voor het nieuwe jaar is dus blijven doorzetten, je wordt er zeker voor beloond !! Met dank aan Adora Van Genechten