zondag 8 november 2020

Nadja Vananroye de nieuwe voorzitster raad van bestuur Sint-Franciscus Ziekenhuis.

Sedert 15 oktober neemt Nadja Vananroye het voorzitterschap waar in de Raad van Bestuur van het Sint-Franciscusziekenhuis.Ze neemt deze aanstelling over van Jos Nollet, die het mandaat de afgelopen vier jaren ter harte heeft genomen.
We wensen Jos Nollet van harte te danken voor zijn inzet en belangrijke bijdrage aan het beheer van het Sint-Franciscusziekenhuis en de netwerkvorming Zuid - West Limburg. Jos Nollet blijft binnen de raad van bestuur actief en zal samen met Willy Schepers de rol van ondervoorzitter op zich nemen.
Nadja Vananroye zal samen met de raad van bestuur sturing geven aan de komende belangrijke uitdagingen en opportuniteiten voor SFZ, waaronder het verder uittekenen van de strategische krijtlijnen van het ziekenhuis, mede in het groter kader van het netwerk Zuid - West Limburg.
Nadja is algemeen directeur bij het Wit-Gele Kruis Limburg, en blikt terug op een ruime ervaring en expertise binnen de welzijns- en zorgsector.
We heten Nadja Vananroye van harte welkom, en wensen haar veel succes toe als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Sint-Franciscus Ziekenhuis. Met dank aan Diane Mombers voor deze info