woensdag 25 november 2020

Hap, stap & trap vanaf 01 dec tot en met 31 december

 De warmte, vriendschap en dankbaarheid die we de voorbije 2 jaar voelden bij “hap, stap en trap” waren enorm. Na de vorige editie dachten we meteen “volgend jaar opnieuw”. In deze gekke tijden is het niet mogelijk om iedereen samen te krijgen maarrrrrrrrrrr voor alles is er een oplossing. We hebben onze probleemoplossende breinen gebruikt ennnnnnnn er komt een “hap, stap en trap: HOMEBAKE-EDITION”. 

PRAKTISCHE INFO 
HOE WERKT DAT?!
Voor €10 krijg je het volgende:
HAP 

Je krijgt een pot met daar in alle ingrediënten om zelf gebak te maken. Je kan kiezen tussen:
- OmiOpiLoosjes (Speculaas) -> Deze zijn ideaal om naar je oma en opa te brengen en een glimlach op hun gezicht te toveren. Of je kan ze lekker zelf opeten.
- Knutselkoekjes (Zand koekjes) -> Bij deze krijg je er een vormpje bij. Een super leuke activiteit om met je kinderen te doen. Of om zelf je creatieve geest de vrije loop te laten.
- One love, brownie love -> Om te delen met iedereen die je lief is. Om wat extra liefde en warmte te delen in deze gekke tijden.
- Chocolate(Friend)ChipCookies -> Mis je je vrienden ook zo? Misschien kan je deze voor de deur van je vrienden zetten met een leuke boodschap. Je gaat sowieso punten scoren.

‼️Belangrijke boodschap: We willen met deze potten wat warmte delen maar houd het allemaal Corona-proof! Zodat we onze geliefden snel weer kunnen omarmen. Deze potten zullen ook volgens de regels klaar gemaakt worden.

STAP 
Van 1/12 tot 31/12 kan je wanneer je wil onze uitgepijlde wandeling doen.
Jullie krijgen per mail de nodige info (startplaats, afstand, hoe te volgen, ...).

TRAP 
Van 1/12 tot 31/12 kan je wanneer je wil ook nog een mountainbiketocht en/of fietstocht doen.
De fietstocht is ook uiterst geschikt om met kinderen te doen.
Jullie krijgen per mail de nodige info (startplaats, afstand, hoe te volgen, ...).

‼️ Je kan meerdere potten kopen. Deze zijn telkens €10. Daar krijg je dan die fantastische wandeling en mooie fietstocht bij. Je kan de potten ook als kerstcadeau geven. Ze krijgen een mooie pot en ze steunen een goed doel.

INSCHRIJVEN 
Via deze link: http://www.tinyurl.com/hapstapentrap

Afhalen:
- 12/12 @ Het Heem op aangeduid uur
- 15/12 - 19/12 @ Klinder (Genkersteenweg 215, Hasselt)
Levering bij uw thuis:
- Voor €1 extra, binnen een straal van 5km rond Het Heem op 12/12

GOED DOEL 
Het zijn voor iedereen moeilijke tijden maar voor mensen in kansarmoede is het soms nog moeilijker. Daarom zochten we dit jaar weer een doel dichtbij “ons”. Het zijn er twee geworden.

- “Joepie Jarig” een initiatief van Sint-Vincentius met als doel kansarme kinderen op verjaardagsfeestjes van hun vriendjes krijgen. Ze bieden het kind en gezin ondersteuning/materiaal om zelf een feestje te geven, een traktatie op school en als het kind uitgenodigd is op een feestje helpen ze het kindje zodat hij/zij een cadeau kan meenemen.
- “De mammies” een organisatie die zich in zet voor kansarme moeders en kinderen. Ze werken samen met Sint-Vincentius en zorgen voor kledij en materiaal voor de kinderen totdat ze 8 jaar zijn.