maandag 16 november 2020

GEEN Kerststage 2020 (20ste editie) dit jaar

Achter de schermen werd er volop werk gemaakt van de voorbereiding van de 20ste editie van deze Kerststage. Ondanks het feit dat er verschillende scenario’s op tafel lagen om deze 20ste (opeenvolgende) editie toch te laten doorgaan hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om de Kerststage 2020 niet te laten doorgaan omwille van de ondertussen welbekende reden. . . COVID-19.

We willen als organisatie de gezondheid van onze deelnemers en coachingstaf laten primeren ! Ook om de gekende kwaliteit van de voorbije 19 edities te evenaren zou dit in de huidige omstandigheden niet kunnen of gekund hebben. Vandaar ook de moeilijke beslissing om de Kerststage editie 2020 te annuleren.

Uitstel is echter geen afstel en hopende op betere tijden in 2021 gaan we, reeds nu al, aan de slag met de organisatie van de Kerststage editie 2021 waar we hopelijk onze 20ste verjaardag op gepaste wijze kunnen vieren !

Alvast bedankt voor de nodige reclame die we via uw krant/website de voorbije jaren mochten genieten ! Hopende dat dit in de toekomst nog zo is, tot volgend jaar !

Hou het zowel voor U als uw naaste familie gezond !  Met veel dank aan  Michael Vanstiphout