donderdag 12 november 2020

Behaal je diploma dankzij afstandsonderwijs

Behaal je diploma secundair onderwijs volgens een leerpad dat aan jouw leven is aangepast. Schrijf je in voor een beroepsgerichte opleiding bij CVO De Verdieping in combinatie met de vakken van aanvullende algemene vorming. Dat kan volledig in afstandsonderwijs, zonder examencommissie. Je maakt je opdrachten waar en wanneer het voor jou past en je staat er nooit alleen voor. Je krijgt persoonlijke begeleiding van je vakleerkrachten én studiecoach Bert Koenen.

Bij CVO De Verdieping kan je vier opleidingen in een thuistraject volgen – Printdesigner, Office assistent, Webmaster en Social Media Manager of Webontwikkelaar. Je kiest zelf welke opleiding aansluit bij je interesses en talenten. Ze zijn stuk voor stuk praktijkgericht. Je gaat aan de slag met digitaal cursusmateriaal of instructievideo’s en past de leerstof toe in concrete opdrachten.

Dit schooljaar zijn er nog twee startmomenten voor deze flexibele thuistrajecten, in november en februari. Je bepaalt je eigen lessenrooster en focust of pauzeert wanneer jij dat wil. Een intensief dagtraject of avondonderwijs past misschien niet in je werkrooster of gezinsplanning? Of je voelt niets voor het klassieke schoolsysteem, met vaste lesuren en klassikaal leren? Afstandsonderwijs is dan de ideale oplossing.

Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Maak een afspraak met Bert Koenen en stippel samen je aangepast traject naar een diploma uit. Bereken hoeveel je opleiding kost en dien de juiste aanvragen in voor kortingen, voordelen, premies of vrijstellingen.
Info: bkoenen@cvodeverdieping.be – 011 53 87 33