zondag 11 oktober 2020

Wedstrijdverslag en foto's van KBBC Zolder - Maasmechelen => 85 - 78


1ste 10 minuten : de 1ste bal en het 1ste doelpunt zijn voor Maasmechelen. Voor Zolder geeft dit een moeilijke start. Nochtans zetten zij hun beste beentje voor bij het verdedigen van hun doel. Toch wordt er door Maasmechelen gescoord en kunnen deze niet goed gemaakt worden in de rebounds. 

Een paar lompe pogingen van Maasmechelen, die fouten en geen doelresultaten geven zorgen ervoor dat Zolder punten kan pakken nog net voor het einde van de 10 minuten speeltijd. De score is dan 23 voor Zolder en 20 voor Maasmechelen. 2de 10 minuten : de 2 ploegen blijven elkaar voortdurend triggeren. We krijgen een mooi snel kat- en muisspel te zien, een voortdurend spel van defense naar rebound. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en balanceren met de punten op het scherp van de snee. Zo eindigt deze speelronde met 37 punten voor zolder en 42 voor Maasmechelen. 

2de helft : al gauw staat Maasmechelen 7 punten voor. Als Zolder de match wil winnen moeten ze een tandje bijsteken. Uiteindelijk doen ze dat ook. Als de vermoeidheid parten speelt bij de tegenspelers, blijft zolder gaan. Deze speelronde levert zolder een puntenstand op van 61 en Maasmechelen 54. Laatste 10 minuten : Maasmechelen blijft gevaarlijk. Zolder blijft alert. Zolder wint uiteindelijk deze spannende match met 85-78. Met veel dank aan Linda Graulus voor dit verslag & foto's