woensdag 14 oktober 2020

Nieuwe organisatie op Sint-Vincentius Heusden-Zolder


Niettegenstaande de opmars van Corona is het op Sint-Vincentius alle hens aan dek. 
Gisteren, dinsdag 13.10, werd het nieuwe magazijn plechtig geopend en werd het lint doorgeknipt door Monique en Pierre, trouwe vrijwilligers sinds 20 jaar. Vanaf nu kan men dus zijn spullen (kleding, huishoudmateriaal, geen meubels) kwijt vanachter aan het gebouw. 

 Ook werden tegelijkertijd de medewerkende vrijwilligers uitgenodigd op een rondleiding doorheen de nieuw ingerichte voedingsruimte. Onze mensen, die het momenteel moeilijk hebben, kunnen vanaf oktober zelf komen winkelen in ons centrum en alzo gedeeltelijk zelf bepalen wat ze graag meehebben. De gemaakte voedingspakketten zijn vanaf nu verleden tijd. 

Volgende week donderdag 22.10 en vrijdag 23.10 is het zo ver.
We zullen klaar staan om 180 gezinnen van de noodzakelijke voeding te voorzien. Ook onze winkel met kleding en huishoudmateriaal zal op die dagen bezocht kunnen worden. Vrijwilligers zullen ook daar de mensen graag verder helpen. Dus open-winkeldagen op Sint-Vincentius met zaterdag 24.10 nog een groentebedeling. Met veel dank aan Stefan Was - voorzitter Sint-Vincentius Heusden-Zolder