maandag 5 oktober 2020

Bizlocator helpt ondernemers

Sinds begin oktober kunnen ondernemers die op zoek zijn naar een professionele ruimte in de regio, gebruik maken van Bizlocator. Het is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. Het lokaal bestuur zet met dit platform haar schouders onder de lokale economie.

Alle aanbieders van professioneel vastgoed kunnen op Bizlocator hun aanbod plaatsen. Het platform brengt een overzicht van zowel beschikbare winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriƫle loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in Bizlocator opgenomen.

Bizlocator kwam tot stand met steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Het platform is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit. Je kan het aanbod van onze gemeente raadplegen via www.heusden-zolder.be/bizlocator.
Info: Team Welzijn | Economie – 011 80 80 86