donderdag 17 september 2020

Zolderaar dan toch aan de start op 27 September @ Raceway Venray

Enigste Limburger, en Zolderaar Tony Sempels, zal dan toch starten Zondag 27 September @ Raceway Venray. Mét de nodige maatregelen, die ook in Nederland gelden. Zo ook qua publiek. Alle tickets gaan via www.racewayvenray.nl . Er zal slechts een maximun aantal supporters toegelaten worden. Wie wel binnen geraakt in het mooiste ovaal van Europa, is verplicht zijn mondmasker te dragen. Tribunes zijn evenwel gratis ter beschikking, met de nodige afstand afgebakend. Catering is ook als vanouds, met lekkere frieten en de nodige hamburgers en braadworsten, terwijl je al die spectaculaire reeksen kan bekijken. Van Hot-Rods, tot F1 en F2, en uiteindelijk de LMV8 kers op een grote Raceway Venray taart.

Voor Sempels is dit ook raar. Geen publiek toegelaten in de boxen. Waar normaal kids welkom zijn voor een snoepje, en fans een koffie kunne n krijgen in aanwezigheid van zijn mascottes van MM Fanzone.

‘2020 had een mooi jaar moeten worden voor ons als team. Tot Maart was alles schitterend voorbereid. Theoretisch was het financieel allemaal in orde. Met de nodige sponsors. En dan valt alles stil… Voor zover het ging, bedankte ik de sponsors op mijn manier... Als er geen races waren, hun bezoeken. En dat lukte… We moeten volgend jaar wel oppassen bij Het Gezellehuis in Heusden. Daar was een aanrijding tussen gefascineerde voorbijgangers, bij het bekijken van onze Amerikaan. Gelukkig zonder erg.

Wat racen betreft, gaan we op ons elan verder. Opbouwend en prestatiegericht. 3 Jaar wordt 4 jaar, met 2020 als intermezzo jaar. Niet meegerekend. Maar die twee wedstrijden die we dit jaar doen, willen we het hoogst mogelijk eindigen. Liefst zonder brokken, en met veel data om 2021 beter aan te vatten. Zonder Corona’. ‘Ik ben het de sponsors, fans, en Raceway Venray verschuldigd! ‘ En al die kleine vriendjes die tijdens corona die mooie tekeningen kleurden bij de #24 ON TOUR. Hun gezichten bij die geel-groene #24 Lighning Mc Queen, is onbetaalbaar! De steun die ik krijg van sponsors en mijn team, evenzeer!’