woensdag 2 september 2020

The new event at Zolder - Touring & Trucks Weekend!

Circuit Zolder heeft het eerste internationale raceweekend dat nu op 12 & 13 september plaatsvindt, uitstekend afgelegd.
De topnummers zoals de FIA ​​World Touring Car Cup, de TCR Europe, Dutch Truck Racing Championship en Cup & Tourenwagen Trophy zullen tijdens het weekend aanwezig zijn. Dit jaar verwelkomt Circuit Zolder in oktober de drie grootste toerwagenkampioenschappen ter wereld, WTCR, TRC Europe en DTM.

WTCR wordt live uitgezonden op Eurosport, TCR Europe en Dutch Truck Racing wordt via livestream uitgezonden.
Een goed werkende organisatie
Circuit Zolder hoopt zoveel mogelijk aan te sluiten op de sfeervolle pre-corona weekenden. De volledige organisatie vecht voor het voortbestaan ​​van het circuit. Het staat garant voor een veilige werking en put uit de ruime ervaring die het de afgelopen maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rijcursussen. De perfecte organisatie van de Belcar Race Day en Zolder Fun Festival is een mooi voorbeeld van hoe het mogelijk is om onder strikte voorwaarden te racen.

Voor een exclusieve beleving van het Touring & Trucks Weekend kan je steeds contact opnemen via sales@circuit-zolder.be.