donderdag 17 september 2020

Sportievelingen sporten voor elektrische fietsen voor 't Weyeke

Nieuwe elektrische fietsen daar heeft 't Weyerke nood aan, een dure investering en 't Weyerke die gewoonlijk enkele keren per jaar  iets organiseert heeft dit jaar pech met al de corona is er dus niets kunnen doorgaan voor geldinzamelingen. Daarom zal er een fietsactie op touw worden gebracht om toch via sponsoring proberen de nodige financiën bij elkaar te krijgen.

Vier van onze therapeuten ( Gwendoline, Saartje, Charlotte en Hanne ) zullen fietsen op zaterdag 19 september van de zee (Blankenbergen naar Zolder) op twee duofietsen. Met deze tocht hopen ze voldoende geld in te zamelen voor de aankoop van een elektrische rolstoelfiets. De actie blijft lopen tot het nodige bedrag is ingezameld want in tijden van corona is de nood aan goed aangepaste rolstoelfietsen groot. 
 
Steun jij ook?
Stort een gift op het rekeningnummer van 't Weyerke BE 32-0013-0191-4802 met mededeling 'rolstoelfiets'. Voor giften vanaf €40 wordt in 2020 de belastingvermindering verhoogd van 45% naar 60%.

Je kan ook komen supporteren want de 4 Ladies vertrekken s'morgens heel vroeg in Blankenbergen en zullen aankomen op het Weyerke tussen 17 & 18 uur. op zaterdag 19 september. Dat zal een mooi moment zijn om deze sportievelingen een hart onder de riem te steken. Wel zal alles volgens de corona maatregelingen verlopen, mondmaskers dragen, afstand houden en dergelijke.