woensdag 2 september 2020

O.R.C. doet er nog één vrijdag BBQ bij !

Elke Vrijdag 2 Corona zomeravonden lang, kon je genieten van hun heerlijke en zéér democratische BBQ in openlucht. Raceminnend Zolder, en culinair genietend Vlaanderen heeft Café Roadhouse wel degelijk ontdekt. Hun vzw O.R.C. bood met hun ruim perceel, genoeg veiligheidsmarge, om te genieten van hun jaarlijkse BBQ. Elke ‘bubbel’ was er welkom. Aan de democratische prijs van 10€/persoon. 3 stukken vlees en ruim voldoende garnituur.
Een vzw, die bij het uitbreken van de pandemie, hun plaatselijke zorgsector in de bloemetjes zette met duizenden ‘mercikes’ van hun opbrengst. Dat ging niet onopgemerkt voorbij. Maar de angst die bij vele mensen leeft, een hittegolf, en wat plensbuien op die vrijdagen, weerhielden sommigen toch van dit hoogstaand culinair genoegen.

Hun Motards. De Chevrolet Club. En de ‘#24 LMV8 ON TOUR’ van Tony Sempels, gaven de bestuursleden echter genoeg voldoening, om er nog één laatste vrijdag BBQ zomeravond bij te doen.

Gezien de onzekerheid, over het al-dan-niet doorgaan van hun ‘show & shine’ evenement op 20 September! Ook daar was hun LMV8 #24 normaal vertegenwoordigd mét raceauto. Helaas ! Eén van de meest bezochte, én gesmaakte evenement van vorig jaar. Zonder Corona!

Een virus wat iedereen bezig hield het afgelopen jaar. Het virus van deze vzw is echter sterker. ‘Uitstel is geen afstel’. En ook nu gaat de opbrengst naar een respectabel doel, aldus hun Voorzitter. Om hun daad nog wat kracht bij te zetten, heeft iedereen nog een laatste gelegenheid, NU VRIJDAG!
Alle info is terug te vinden op onderstaande Facebook LINK