zaterdag 26 september 2020

Het Scheldeoffensief "" WARAMIS""

Een troep zwervers trok ooit van plek naar plek. Pelgrims die hun eigenheid hadden meegebracht, kleurrijke kostuums droegen, hun maskers en lekkernijen namen ze destijds feestelijk mee naar de scène. Tot plots alles stopte…Twee overgebleven stamleden, ontrukt van hun troep, zijn gedoemd om hun eigen nieuwe rode draad te trekken waar realiteit en fictie dwars door elkaar lopen en absurditeit en onwezenlijkheid de slappe koord is die ze moeten bewandelen.

Theatermaker Frank Dierens maakt een beeldende voorstelling op live-muziek van Geoffrey Burton. De voorstelling voor zeven bijzondere spelers werd door de coronamaatregelen aangepast naar twee spelers. WaRaMis 2.0. wordt gespeeld door Julia Dierens en Frank Dierens.

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. CC MUZE gaat naar aanleiding van deze voorstelling de samenwerking met ’t Weyerke aan waar illustrator Kaatje Vermeire een workshop begeleidt die zal uitmonden in een kleine expo

dinsdag  29.09.2020  schouwburg  20u15   €18 kassa  €15 vvk   €12 vriendenpas
Met veel dank aan www.hetscheldeoffensief.be/ voor de foto