woensdag 2 september 2020

Circus Ronaldo in opbouw


Deze voormiddag op het domein Bovy is circus Ronaldo begonnen met de opbouw van hun circustent. De wagens stonden mooi in een cirkel waaraan de tent zal vastgemaakt gemaakt worden. Om alles en zonder ongelukken te laten gebeuren werd de hulp ingeroepen van de werknemers van het cultureel centrum de Muze. Op goede halve dag is het geklonken zegt een van de mensen van circus Ronaldo. 
Als ik vraag naar de de coronamaatregel hoe dit wordt georganiseerd hebben ze een plan uitgedokterd. 
Per bubbel van 10 mensen zal er een aparte voorstelling gegeven worden. Zo kunnen ze op meerdere plaatsen in de tent ook meerdere voorstellingen geven. " het publiek zal moeten blijven rechtstaan gedurende de voorstelling " zegt een van de mensen van circus Ronaldo. " en natuurlijk zijn we blij dat we weer kunnen optreden als is het niet voor een volle tent, maar toch, we zijn er weer bij en dat is het voornaamste" aldus nog de woordvoerder. 
Het thema van de voorstelling is "Applaus" Morgen donderdag gaat Circus Ronaldo in première van 18u tot 22u en dit op domein Bovy. Ook vrijdag en zaterdag zijn er voorstellingen telkens op het zelfde uur. Kaarten kosten 50€ per bubbel van 10 personen. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's