zaterdag 26 september 2020

Boiekvoorstelling "" 150 jaar Ware Vrienden Zolder "" in cc Muze

Wel start onze bekendmakingscampagne én de online verkoop. 16 oktober 2020: 
We zijn er helemaal klaar voor!
Samen met de helemaal klaar voor!
Samen met de Muze, ervaringsdeskundig in het organiseren van ‘coronaproof evenementen’, organiseren we dit keer een avondvullend programma, waarbij het boek ‘In Harmonie’ in de kijker wordt gezet en het bier ‘Ware Vriend’ geproefd kan worden. 

Een avondvullend programma… wat houdt dat in? 
We heten jullie welkom in de schouwburg van de Muze, op veilige afstand van elkaar en volledig volgens de coronarichtlijnen. Daarom is het nodig om op voorhand tickets te kopen. Inkom is gratis, maar aangezien de plaatsen in de Muze beperkt zijn moet er gereserveerd worden. We vragen ook van jullie om zoveel als mogelijk samen met je ‘bubbel’ in te schrijven, zodat je met deze mensen samen kan zitten en de capaciteit van de zaal optimaal benut kan worden. 

De ticketverkoop start maandag 21 september 2020. 
Eens gezeten in de rode stoelen, zien jullie op het podium Isabelle Thielemans, lid van onze harmonie, en Bart Demyttenaere, auteur van het boek ‘In Harmonie’. Samen brengen ze het verhaal van ‘In Harmonie’: de eerste ideeën, de samenwerking, de interviews en verhalen. Enkele muzikanten van onze eigen harmonie zorgen voor een muzikale omlijsting – als harmonie kunnen we daar zeker niet onderuit! 

Nadien verwelkomen we jullie in het Muze-café, waar een kleine receptie wordt aangeboden en jullie kunnen proeven van ons bier, ‘Ware Vriend’. Er is de mogelijkheid om het boek ter plaatse aan te kopen én Bart Demyttenaere zal dit graag voor je signeren. (Wie al een boek kocht kan dit zeker meebrengen en Bart een woordje laten schrijven). 

Praktisch: Vrijdag 16 oktober 2020 om 20u15. Schouwburg Muze Zolder. 
Inkom is gratis, tickets moeten wel vooraf worden gereserveerd via www.muze.be
Inschrijven per bubbel wordt sterk aangeraden. 
Tickets verkrijgbaar vanaf maandag 21 september 2020.