vrijdag 14 augustus 2020

RockCafé ETALAGE opende de deuren vandaag in de Sint Maartenlaan.


RockCafé Etalage opende deze morgen omstreeks 10 uur hun deuren in de Sint Maartenlaan te Berkenbos. Heel het vroegere café van Gust en daarvoor Chez Paco kreeg een volledige gedaanteaanpassing, dit zowel binnenkant als buiten waar een schitterend terras werd geplaatst. Alle muren een andere kleur en Claudia & Joël hadden tijd en moeite gedaan om dit zo mooi te maken. 

Omstreeks 20u30 kwam Dominique een optreden geven ( ook volgens de regels) en de gitaar solo's werd dan ook door iedereen gesmaakt. Het aanwezige publiek genoot van dit prachtig optreden in een nieuwe omgeving en natuurlijk lang geleden om zo te genieten met dit prachtige weer. 

Ook bij RockCafé ETALAGE zijn de corona maatregelen van toepassing en zullen strikt opgevolgd worden en gelden voor iedereen De oppervlakte is beperkt en dus ook het aantal bezoekers wij vragen daarom ook om je gezond verstand te gebruiken.

Het  was verplicht een mondmasker te dragen bij aankomst in en bij het verlaten van Rock Café Etalage.. Mocht je uw mondmasker vergeten zijn dan kan je een herbruikbaar mondmasker kopen bij RockCafé Etalage voor €1,50. 
Je bent verplicht het te dragen tot je aan je tafel zit en ook wanneer je je naar het toilet begeeft of gaat roken. Aan je tafel in je eigen bubbel, mag je het uiteraard afzetten. Zo is het ook verplicht je contactgegevens achter te laten, zodat we aan contacttracing kunnen doen wanneer er een besmetting zou vastgesteld worden bij één van onze klanten. Deze gegevens zullen slechts 14 dagen bewaard worden en dienen ENKEL voor de Covid-19 contacttracing....Bedankt voor jullie medewerking Rock Café Etalage. 
Met veel dank aan Frederique Jamart voor deze mooie foto's