dinsdag 4 augustus 2020

Ga op verkenning in De Wijers

Eind juni werd het eerste De Wijers-doeboek ‘De Wijers in vogelvlucht met Robbie Roerdomp’ gelanceerd. Kinderen van 6 tot 12 jaar ontdekken met dit vrolijke boek boordevol opdrachten en spelletjes het prachtige land van 1001 vijvers in het hart van Limburg. Hoofdpersonage van het doeboek is Robbie Roerdomp. De roerdomp is een zeldzame reigerachtige vogel en één van de typische bewoners in dit land van 1001 vijvers.

Het vrolijk geïllustreerde boekje staat boordevol speelse doetips ter plaatse, uitdagende spelletjes, spannende tests en leuke weetjes. Een must voor een geslaagde staycation in De Wijers. Voor de ouders zit er in het boekje een handige bezoekersgids en ontdekkingskaart met de gezelligste picknickplekjes en absolute must-see’s van De Wijers. En er is een duidelijk overzicht van wat er allemaal te doen is in dit vijvergebied.

Op elk onthaalpunt vinden de kinderen een sticker van Robbie Roerdomp met wat hij in zijn koffer moet steken voor zijn reis door De Wijers. Wie minstens vier spulletjes in zijn koffer steekt, krijgt in ruil een unieke Wijers-Boc’n’Roll - een gepimpte, herbruikbare en afwasbare foodwrap. Het doeboek is te koop via www.dewijers.be of bij ons toeristisch infokantoor.

Info: Team Cultuur & Toerisme – 011 80 80 88