zondag 30 augustus 2020

Dit is Heusden-Zolder => De zomer van de vogelverschrikker Eversel+Ubbersel


Daar zijn de vogelverschrikkers. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Welk is de mooiste vogelverschrikker van Eversel en Ubbersel ? ‘Ferm 29 vogelverschrikkers’ staan weer te pronken in de voortuinen en zullen de straten van Eversel en Ubbersel opfleuren. 

Tot en met 30 september 2020 wachten deze vogelverschrikkers op jullie bezoek en op jullie stem. Je kan dit het best doen met de fiets. Maak er met jouw fietsbubbel een heerlijke fietstocht van (ongeveer 13 km) en ga op ontdekking. Je zal versteld staan van de creativiteit, vindingrijkheid en vooral het enthousiasme van de inwoners. Bovendien kom je langs prachtige en verrassende plekjes in Eversel en Ubbersel. Respecteer wel de nodige veiligheidsmaatregelen tijdens je fietstocht! 

 De wegbeschrijving van de fietsroute van de vogelverschrikkers kan je downloaden op de nieuwe website van Eversel. Daarbij zit ook een stemformulier waarop je de 3 mooiste kunt aanduiden:   KLIK HIER voor de wegbeschrijving en stemformulier te downloaden. Het stemformulier steek je in de brievenbus van St.-Baaf, Padbroekweg 1, ten laatste op 30 september. Veel plezier in de ‘zomer van de vogelverschrikker’. FERM Eversel fermeversel@gmail.com